Villa Sjöliden

Sjöjungfru och en ny vecka!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Ny vecka med nya tag…. Livet tuffar på och veckorna flyger fram just nu känns det som.

Helgen har varit härlig, med fint väder och besök av både vänner och familj.

Idag kom min pappa med familj och gratulerade Alicia i efterskott (eftersom vi låg sjuka i covid på hennes födelsedag). Och tro mig när jag säger att det var ren och skär lycka när hon öppnade sina presenter…

Ja men ni ser ju… drömmen när man är 6 år och får en ”riktig” sjöjungfrufena med allt där till. Kan säga att hon hoppade runt i sin färgglada fena resten av dagen utan att vilja ta av sig den;) Hade hon fått bestämma hade hon säkerligen velat sova med den på. Det bli spännande att testa den i poolen i sommar… wow!

Denna vecka blir en bra vecka då jag har massage inbokat och ett stundande kalas för både Milian (som fyller 8 om prick en vecka) och Alicia som vi ej haft kalas för ännu. I år slår vi ihop kalasen, vilket ändå känns rätt så skönt!

Vi har ju annars, varje år haft två separata kalas för släkten med två veckors mellanrum. Trevligt att träffa alla med så jämna mellanrum, men det blir en intensiv tvåveckorsperiod med allt vad kalasförberedelser innebär. Ja, ni fattar!

Men nog talat om detta, för idag tänkte jag visa er en nyhet som jag är riktigt sugen på till våra utestolar vid poolområdet i år. Spana in dessa fina!

Tycker även dessa är väldigt fina, men tror inte det blir bra om man är lite blöt efter sol och bad och sedan lutar sig.

Nej, dags att fara mot dagens jobbpass!

Önskar er en riktigt fin start på veckan<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.