Villa Sjöliden

Klättring på väggarna, kalasförberedelser och skönhetstips!

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3 

Dag tre i denna familjekarantänen och nu börjar vi bli så pass pigga att det känns som att vi snart kommer att börja klättra på väggarna!

Runt omkring oss insjuknar fler och fler för varje dag, och det känns som att mer eller mindre hela Sveriges befolkning kommer ha åkt på det inom ett par veckor. Men desto närmre är vi en potentiell flockimmunitet (hoppas), så vi kan få börja leva lite igen.

Här hemma funderar jag starkt på att idag städa huset med tandborste för att ha något vettigt att sysselsätta mig med. Även lite bakning av frukostfrallor kan bli aktuellt om tiden räcker till.

(ljuslyktor hittar ni här)

Som jag nämnde igår så fyller våran minsting här hemma hela 6 år imorgon, så lite förberedelser inför detta kommer också bli aktuellt under dagen idag.

Men nog talat on detta, för idag tänkte jag visa er några skönhetsfavoriter i sminkväg som jag använder mig utav dagligen. Detta var verkligen längesedan jag visade er, så tänkte att det var dags att göra en uppdaterad variant då det tillkommit nya favoriter.

  1. Vi börjar med det mest fantastiska solpuder från The Balm. Ett rouge och bronzer i ett och som ger en fantastiskt fin färg!
  2. CC Color Correcting Cream är en lätt, medeltäckande flytande foundation som reducerar rodnad och jämnar ut huden så att den blir naturligt strålande. En favorit som jag använder både på sommar (tan) som under vintern (light).
  3. All I am Glow pimer är ett måste om du gillar lyster och glow! En för mig ny favorit i sminkväskan som innehåller mängder av vitaminer och fukt som ger huden en mjuk, skinande lyster samtidigt som trött hud får ny energi. Perfekt att använda under din foundation eller cc cream.
  4. IT Cosmetics Bye Bye Under Eye Concealer är även den en hyfsat ny favorit som bokstavligen TROLLAR bort mörka ringar under ögonen. Helt fantastisk!
  5. Nu till en riktig WOW produkt! Lash Idole Mascara som är en ny revolutionerande, klumpfri mascara som lyfter, ger fyllighet och fångar varje enskild frans. JAG ÄR SÅLD! Innan har min favorit varit Hypnôse från samma märke, men denna goding slår denna med hästlängder! Letar du naturlig efter volym måste ni testa denna.
  6. Anastasia Brow Gel är en transparant ögonbrynsgel som får vartenda hårstrå på dina bryn att formas precis som du vill!
  7. Världens bästa ögonbrynspenna från Anastasia som är perfekt för dig med glesa bryn och som lätt vill få ett naturligt resultat.

Nu ska vi försöka sätta igång denna dag! 

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.