Villa Sjöliden

Fredag, karantän och urfina nyheter!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni från Covid-huset<3 

Här hemma börjar vi sakta men säkert att pigga på oss. Milian som varit den som blev mest sjuk är nu uppe på benen och börjar få tillbaka energin.

Jag åkte däremot på ett litet bakslag under gårdagen då jag blev lite mer snuvig och fick ont i kroppen igen. Men idag känns det bättre igen… konstigt virus det här!

Är ändå väldigt glad att jag inte förlorat lukt och smak som så många andra som åkt på covid-19. Ändå känns det som att omikron-varianten varit just snällare på den fronten.

Något som i alla fall är väldigt härligt är att det idag är fredag, vilket betyder att Snickaren tar helg med oss och att huset fullkomligt badar i solljus. Bara det gör ju att man känner sig väldigt mycket piggare!

Barnen njuter även dom av att solen strålar in i huset. Dom sitter just nu och spelar kortspel (vändtia) och Alicia har tagit på sig sommarshorts och solisar.

Hur underbart!?<3

Tänk att våran lilla Alicia blir hela 6 år på söndag. Tråkigt nog blir det firande i karantän, men vi kommer göra det så mysigt det går trots omständigheterna.

Idag tänkte jag visa er ytterligare några gobitar på nyhetsfronten som jag tycker är så himla fina!

Ursnygg solstol med fällmöjlighet som passar perfekt både till stranden, balkongen eller altanen, skjortjacka, ribbad topp, vårfräscha sneakers, galet snygga shorts till sommargarderoben, härlig bomullsmatta

Sedan har jag varit på jakt efter ett par fina assietter eftersom mina från märket Mateus har blivit så oerhört fula efter många års användande. Hittade därför dessa stilrena som påminner väldigt mycket om Mateus fina porslin men till ett betydligt bättre pris. Tror det kan bli fint till mina gråa bubblestallrikar. Vad tror ni?

Önskar er en härlig dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.