Villa Sjöliden

Dags att bli positiv och otroligt fräscha nyheter!

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3 

Jaha, då var det våran tur att åka på Covid-19, vilket inte var helt oväntat eftersom vi både har en explosiv spridning på jobbet och i samhället.

Det började högst troligen med Alicia som hade feber och huvudvärk i helgen. Igår insjuknade även Milian med hög feber och en väldig huvudvärk och det visade sig nu att både han och jag är positiva.

Jaha… bara att isolera sig och hoppas att det inte blir värre än såhär. Snickaren och jag har båda tagit våran 3e spruta vilket gör att Snickaren kan vara på jobbet eftersom han ännu inte har några symptom.

Även jag känner av huvudvärk, ont i kroppen och lite rethosta vilket betyder att vi har några lugna dagar framför oss.

Dock så har Alicia piggnat till och har betydligt mer energi än oss andra som är sjuka vilket gör stackarn rätt så uttråkad.

Men ärligt talat så känns det lits skönt (ja inte bokstavligt talat) att åka på skiten… då har man det förhoppningsvis gjort och vårat samhälle ett steg närmare en potentiell flockimmunitet. Hoppas, hoppas!

Det tråkiga är att vi har en liten tjej här hemma som hade sett fram emot sin 6 års dag med kalas för släkten på söndag som vi nu kommer få skjuta på. Men vi får helt enkelt fira bara vi i familjen så gott det går här hemma och hoppas hon blir hyfsat nöjd ändå.

Ligger ni sjuka nu? Har ni haft covid eller klarat er från det?

Men nu till något lite mer roligt… nämligen att ni med kod 455704 får 30% på dyraste varan, och kod 455506 ger 40% på dyraste varan (utvalda varumärken) +30% rabatt på outleten inne hos Ellos.

Jag har plockat ut några vårfräscha favoriter ur nyhetssortimentet.

Byxor, tröja, baddräkt, stickad väst, sköna pumps, blus

Vill även passa på att rekommendera er världens skönaste och otroligt snygga byxor nu till våren!

Önskar er en fin torsdag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.