Villa Sjöliden

Sjukstuga och fynd…

Innehåller annonslänkar

God förmiddag bästa ni<3 

Sorry för det lilla uppehållet igen, men förra veckan var det som sagt covid kaos i fabriken vilket gjorde att jag var HELT slut när jag kom hem på dagarna. Och i lördags kväll fick vi hem en liten sjukling som hade haft ett dygn hos sin farmor och farfar.

39 graders feber och lite halsont och heshet. Lilla skruttan<3 Därav blir det en vab-vecka här hemma med mycket soffhäng och filmmys. Vi får även hålla tummarna att resten av familjen klarar sig, även om chansen inte känns så där jättestor i dessa tider.

Utomhus viner vinden så att fönstren på hela huset skallrar (så som den gjort under en hel veckas tid känns det som). Är det något som jag VERKLIGEN avskyr så är det blåst! Blåser det ute så hittar ni mig med största sannolikhet inomhus, under alla årstider dessutom haha! Vädret är grått, och jag börjar lite smått att längta efter soliga sommardagar och värme, vilket jag tror att jag inte är ensam om.

Liknande brickbord till 20% rabatt!

Och är ni sugna på att göra fina fynd på slutspurtsrean tycker jag ni ska kika in här!

Önskar er en fin måndag<3 

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.