Villa Sjöliden

En gigantisk milstolpe och tulpanensdag!

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3 

Lördag morgon, och här hemma och jag och Alicia precis vaknat till. Resten av familjen har gett sig av mot dagens hockeyträning och huset är näst intill knäpptyst.

Utanför fönstren håller solen på att kämpa sig upp och skvallrar om att det kommer bli en vacker dag. I natt har det varit minusgrader igen efter ett par dagar med riktigt mycket plusgrader. Snön är just nu ett minne blott, men jag hoppas den kommer på besök snart igen,

(tallriksunderlägg 50% rabatt, ljuslyktor, kristallvas)

Annars känns det som att livet och dagarna just nu rullar på i en rasande takt och idag ska vi in till Örebro för att hjälpa min syster och hennes kille att flytta.

Det här med att ha två systrar (halvsystrar) som är 13 år yngre och nu, helt plötsligt är vuxna, har egna jobb och nu tar steget att flytta till eget känns minst sagt konstigt. Dom har ju alltid varit dom där små tjejerna i mina ögon…. och nu helt plötsligt ska dom skapa sina egna liv. Vad hände där liksom!? Det är inte annat än att man blir sentimental!

Jag mins så tydligt, det här med att ta steget att flytta och helt plötsligt få stå på egna ben. Samtidigt som man kände sig oövervinnerlig och stolt att man skulle klara sig själv så var man på något sätt livrädd för själva frigöringen. Lite som när man gick in i tonårsperioden….. ena stunden ville man inget annat än att vara vuxen för att nästa stund bara vara barn.

Ja, man kan inget annat säga än att det är en gigantisk milstolpe för hela familjen.

Men nog talat om det…  för vet ni. Idag är det tulpanens dag. Och därför tänkte jag att det vore perfekt att spana in denna sida då det just nu är 25% på alla fina vaser. För helt ärligt… är det något som kan ändra känslan helt och hållet i ett rum är det en fin vas med färska blommor i.

Och för just för tulpaner är denna vas helt PERFEKT!

Nej, nu är det dags att tag tag i denna dag! 

Önskar er en härlig lördag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.