Villa Sjöliden

Lika skön som farlig ibland…

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Här hemma vaknar jag upp med ett ryck efter att lyckats sova en aningens för länge trots att morgonens alarm skrålat ut sin signal fler gånger. Ja, den där snoozeknappen är ungefär lika skön som farlig ibland….

I natt har det varit riktig storm utanför fönstren och vinden har vinit och tagit tag i huset så vårat falsade plåttak har gett i från sig dunkande, konstiga läten.

Men trots att det nu blev en gnutta mindre tid för morgonbestyren så blev et tack och lov ingen superkatastrof… jag hinner ändå i tid till dagens jobbpass på fabriken. Men därför blir det inget gigantiskt inlägg idag;)

Åååh hörrni… idag är det ÄNTLIGEN FREEEEDAG! Hur skönt!? Barnen har beställt en klassisk tacofredag och jag ser fram att somna framför tv:n av utmattning med katten på magen efter veckans bestyr.

I morgon ska vi hjälpa till att flytta min lillasyster, som tillsammans med sin pojkvän ska göra flyttdebut dom ca 5 milen in till Örebro och där med bli stadsbor. Förstå vilken grej! Dom kommer verkligen bo mitt i centrum, vilket jag kan tycka hör till när man är runt 20år.

Jag mins precis min första lägenhet, som jag gjorde flyttdebut till direkt efter gymnasiet tillsammans med min dåvarande kille. Även den, mitt i centrala Örebro på 48 kvm. En perfekt första lägenhet.

Men nog talat om detta, för idag blir mitt tips till er att spana in denna och  framförallt denna skönhet (älskar färgen!!)!

Och vill ni spana in riktigt fina nyheter tycker jag ni ska kolla in Ellos, Med koden 445539 får ni dessutom 40% på dyraste märkesvaran!

Nej nu måste jag skynda mot jobbet! 

Önskar er en fantastiskt fin fredag<3 

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.