Villa Sjöliden

När kroppen har fastnat och grymt fin

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3

Här hemma har vi precis slagit upp ögonlocken till en ny dag… torsdag för att vara exakt, och jobbveckan börjar att närma sig sitt slut. Första veckan efter julledigheten känns ändå som att den gått väldigt fort, trots en lite mer långdragen tisdag;)

Däremot har jag varit så extremt… ja, helt fruktansvärt trött dessa jobbdagar, och speciellt idag. När jag satt i bilen på väg hem från fabriken så var det knappt att ögonen höll sig öppna och kroppen värkte från topp till tå. Troligtvis tror jag att detta beror på att min kropp var så extremt stressad i december månad och lyckades varva ner totalt under mina nästan 3 veckor julledighet. Där tror jag att både huvud och kropp har fastnat… ja i något slags semestermood och nu inte riktigt har lust att komma igång när det är dags att ta sig an vardagen igen. Vi får hoppas att den fattar att den ska vakna till liv snart;)

Helgen som var, plockade jag ner och stuvade undan varenda litet spår av julen här hemma vilken känns så UNDERBART härligt! På både köksbordet och tv-bordet står varsitt fång med tulpaner och sprider vårkänslor.

Man märker även tydligare att dagsljuset dröjer sig kvar liiiite längre för varje dag som går. Tror någon sa att 20 min extra dagsljus/ vecka kommer vara nu framöver. Tack och bock för den säger jag och jublar inombords.

Idag tänkte jag visa er några modenyheter som faller mig ordentligt i smaken.

Blazer och tillhörande byxor, blus, blazer med tillhörande byxor, blus, stickad väst.

Och hur fina är inte dessa gråblå och grönblåa färg!? WOW!

Hittade till och med en nyans på porslin som jag skulle kunna tänka mig, spana in denna!

Nej, nu är det dags att fara iväg mor dagens jobbpass! 

Önskar er en riktigt härlig dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.