Villa Sjöliden

Mysa runt och rabattkod!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Här hemma flyter dagarna på. Jag och barnen är lediga medan Snickaren jobbar. Vi myser runt i pyjamas lääänge, värmer oss framför brasan, tittar filmer, bygger lego och ritar enhörningar. Rätt så mysigt ändå!

Igår efter lunch gick vi alla ut på sjön och åkte skridskor tillsammans med grannbarnen och på kvällen, när Snickaren var hemkommen åkte hela familjen in till Askersund för att gå på bio. Kvällens föreställning var Sing 2, och den var grymt bra! Bättre än första filmen.

Idag ska jag försöka sätta mig ner och klura vad årets nyårsmeny kommer bestå av. Något som är säkert är i alla fall att ett par fantastiska skaldjurslådor från Ekbom´s kommer att finnas med på menyn. MUMS!

Utanför fönstren är det just nu ordentlig snöstorm, Vinden riktigt viner och bildar små snövirvlar vilket gör mig extra tacksam att vi kan vara inne och mysa,

Här hemma mår jag som allra bäst! Så är det verkligen… ni vet, när man får gå runt och plocka och dona med lite allt möjligt utan att ha några speciella måsten.

Hur ser era mellandagar ut? Är ni lediga eller jobbar ni?

Idag tänkte jag att vi skulle spana in några favoriter från Ellos där ni just nu har 30% på dyraste varan (ink möbler) med koden 445723

Blus, byxor, väst, smyckeskrin (perfekt till packningen), vas, skåp

Och slutligen vill jag visa er en ny favorit som är nyinkommen i sortimentet. Visst var den fin!?

Önskar er en fin dag<3 

Kram Nathalie

.

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.