Villa Sjöliden

När ledighet istället blev VAB…

Innehåller annonslänkar

Hej på er<3 

Idag vaknar vi upp till en solig morgon här hemma. Idag var tanken att jag skulle ha en ledig dag från jobbet tillsammans med min lilla för att fixa dom sista klapparna innan helgrushen i butikerna drog igång. Det sket sig!

Alicia kom hem från förskolan igår och klagade på att hon hade riktigt mycket ont i halsen och huvudvärk. Efter en stund kom även febern på besök och natten har varit väldigt orolig. Jaha, dags för VAB IGEN, och julklappsfixet får vänta.

Medans Alicia ligger nedbäddad i soffan under ett täcke tillsammans med katten ska jag försöka få tummen ut och röja lite här hemma inför helgen och kommande julhelg.

Denna vecka är det som en lugn har lagt sig över hel mig… stressen har runnit av och när jag inte har jobbat, så har jag fått tagit igen en hel del sömn, vilket har varit minst sagt välbehövligt!

Snickaren kommer snart hem från sitt jobb, och Milian följer med en kompis hem från skolan en stund innan det är dags för fredagsmys.

Idag tänkte jag visa er några grymt fina festplagg som gärna får ta plats i min garderob…

Klänning, Blazer, Klänning

Och hur GALET FIN var inte denna!?

Önskar er en fin fredag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.