Villa Sjöliden

Jojo´s, NYC Bröllop & Bröllopsmiddag

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Idag tänkte jag att vi skulle fortsätta med bilder från våran New York vistelse i helgen.

Kommer ni ihåg den mysiga restaurangen på Upper East Side, som jag pratade om i gårdagens inlägg. Namnet var Jojo´s och var som sagt en helt magisk restaurang med makalöst god mat.

Ett MÅSTE på besökslistan om ni har vägarna förbi New York.

En underbar kväll med dom allra härligaste tjejerna<3

Och här åt jag den allra godaste skaldjurssalladen.

Dagen efter var det bröllopsdag… och förväntningarna var verkligen på topp hos oss alla!

Och HUR fint blev det inte!? På en takterrass på The Bowery hotell med utsikt över New York i 18 gradig värme.

Och efter denna OTROLIGT känslofyllda och kärleksfulla ceremoni, begav vi oss till restaurang Aquavit för en otroligt fin bröllopsmiddag för att fira det nyblivna bröllopsparet.

Och alltså, servicen, maten, atmosfären… allt var helt perfekt och man kan förstå att Aquavit har hela TVÅ Michelinstjärnor!

Och min personliga favorit var denna fantastiskt goda förrätt.

Men även efterrätten var grym!

Under slutet av middagen kom även kökschefen Emma Bengtsson ut för att tacka brudparet personligen för att dom valt att ha sin bröllopsmiddag just där.

Ett fint avslut på en helt perfekt kväll i kärlekens tecken.


Igår, efter en rätt så rörig dag på jobbet var det så himla skönt att komma hem till familjen. Milian som varit hemma sjuk från skolan hittills under veckan i en ruskig förkylning var skapligt uttråkad. Vi väntar spänt på provresultatet av måndagens Covid-19 test, eftersom vi vet att många barn runt om i länet just nu är drabbade av viruset. Hoppas verkligen att det INTE är Covid-19.

Medan jag lagade kvällsmat följde Snickaren med Alicia på kvällens fotbollsträning. Och efter att Milian och jag ätit kvällsmat, slocknade jag totalt i soffan! Tror fortfarande jetlagen spökar lite i kroppen.

Idag vaknar vi upp till ytterligare en mild morgon med plusgrader på termometern. Jag tar med mig katten och smyger tyst ner, medans resten av familjen ligger kvar i sina sängar och susar.

Livet börjar komma tillbaks efter dom senaste veckornas svacka… och både kropp och knopp känns väldigt tillfreds, ÄNTLIGEN!

Men nog talat om det, för idag tycker jag att ni ska börja med att kika in här där ni kan fynda klappar till hela familjen.

Och jag har kommit på att jag faktiskt önskar mig något likande dessa i julklapp.

Nej, dags att fara mot dagens jobbpass:)

Önskar er en fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.