Villa Sjöliden

Första advent och dagens grymma fynd!

Innehåller annonslänkar

Hej på er!

Första advent, och jag blev väckt av två superexalterade barn som berättade att tomtenissen hade flyttat in och lämnat ett varsitt paket.

Efter en stund kom Snickaren upp för hämta mig eftersom han hade fixat en riktig lyxfrukost med mackor alá Marcus Oderley som var makalöst goda!

Fösta ljuset är tänt i adventsljusstaken från Ernst som ni hittar här till 29% rabatt.

Idag ska det sista pyntet fixas till här hemma, vilket innebär att jag måste bege mig i väg till våran mysiga handelsträdgård här i Rönneshytta för att fylla på lagret med hyacinter, grönmossa och en och annan juldekoration, Ja, dom har så mycket fint, så det är svårt att komma därifrån tomhänt!

Alicia har en kompis på besök och Milian roar sig med sitt nya Ps5 som har fått av att sälja jultidningar.

Idag känns livet ändå rätt okej, även om jag har en konstant inre stress. Jag hoppas att det är ett litet tecken på att mitt nuvarande tillstånd håller på att få en vändning och att jag kan få börja känna lite ro i kroppen för första gången på x-antal veckor.

Idag tänkte jag visa er några fynd som jag gjort under dagen… för än går det fortfarande att fynda till bra rabatter.

Ett par löparbroddar, Världens bästa utjämnande dagcreme och primer (vegansk), En intensivt återfuktande 24h kräm som ökar hudens elasticitet (vegansk), klänning

Men mitt bästa fynd idag var faktiskt dessa.

Nej nu kommer snart barnens farmor och farfar upp på en fika. 

Önskar er en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.