Villa Sjöliden

När kroppen är i något slags kaosmood… och mina fynd!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Här hemma vaknade jag upp i ett alldeles tyst och lugnt hus. Snickaren hade tagit med sig båda barnen på hockeyskola för att ge mig lite sovmorgon (hur fin är han inte!?) nu när min kropp är i något slags kaosmood.

Utanför fönstren är det just nu alldeles vitt och krispigt, vilket skvallrar om att natten varit riktigt kall. Det har till och med hunnit bli en isskorpa på sjön som får mig att hoppas att det kanske kommer vara en riktigt fin is lagom till jullovet.

Jag passade på att tända en brasa och några ljus innan jag satte mig ner hopkurad under en pläd för att inta morgonens frukost, Och medan jag nu sitter här i min ensamhet och filosoferar, spanandes ut över sjön kom jag på att vi kanske snart får se våran lilla utter igen som förra året levde livet när sjön fick sin isskorpa.

Nu har även adventspyntet kommit upp i hela huset, vilket känns väldigt skönt. Och imorgon kanske till och med granen får åka upp rekordtidigt… Men jag har funderat på det där, och när man ändå inte har en äkta gran, varför ska man vänta? Det är ju denna tid man vill hinna njuta, innan man lagom efter julafton börjar bli trött på allt pynt.

Nej, granen får banne mig åka fram imorgon, så har vi även det gjort och barnen blir överlyckliga. Win, win för alla! Även för katten, som jag misstänker kommer gå bananas;)

Men nog talat om det! Gjorde ni några fina fynd under gårdagen?

Själv gjorde jag en del, som jag tänkte visa er nu. Till barnen klickade jag bland annat hem dessa, vilket fortfarande går att fynda till 50%. Detta var nog mitt bästa fynd.

Och medans jag shoppade till barnen slank dessa med till mig själv. Perfekt till vintern!

Nej, nu ska jag passa på att röja lite här hemma!

Önskar er en härlig lördag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.