Villa Sjöliden

Att få andas lite…

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3 

Äntligen fredag igen och det är med lätta kliv jag tar mig upp ut sängen idag. Det ska bli så välbehövligt med helg och ledighet. Bara få spendera tid med nära och kära och andas lite.

Ni som följt med här inne ett tag nu vet att återhämtning och vila är en livsviktig del av mitt liv för att jag ska kunna fungera normalt. Efter tex en jobbdag på fabriken, bland buller och babbel är jag oftast så slut mentalt när jag kommer hem att jag behöver vila en stund för att orka vara människa.

Så ikväll ser jag fram emot en sprakande och värmande brasa, tända ljus och ett lugnt fredagsmys med familjen framför en film. Då mår jag som bäst!

Annars kommer helgen att bjuda på en hel del farsdagfiranden både under lördagen och söndagen. Kom även på att det vore en bra ide att få ner mina vitlökar (som jag förövrigt införskaffade i september) ner i jorden innan kylan kommer igång på riktigt. Så att vi nästa höst får njuta av våran egenodlade vitlök igen.

Köpte ni hem något under Singles day igår? Jag klickade bland annat hem denna (som det förövrigt är extra pris på ända till den 29e, och som fått grymma recensioner).

Även denna goding fick åka ner i varukorgen!

Önskar er en härlig start på helgen<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.