Villa Sjöliden

Äntligen är vi igång!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Här hemma vaknar vi upp till en kall morgon och stressig morgon. FÖRSOVNING för hela familjen! Termometern visar strax under nollan och en liten gnutta oro bubblar inom mig när jag just kommer på att vinterdäcken inte är på ännu. Gårdagens regnoväder misstänker jag kan göra väglaget en gnutta halt, så jag satsar på att komma sent till  jobbet.

Oj, vilken effektiv dag det blev här hemma igår med storstädning, rensning i klädgarderoben, hämtandes av en massa paket och handling. Medans jag pysslade med detta fick Snickaren ett ryck och rev ut allt i Milians rum, för att äntligen börja göra i ordning det ordentligt, Woohoo, vet inte om det är jag eller Milian som är lyckligast över den saken;)

Vas (just nu på kampanjpris), glaskupa, ljusstakar, trästaty gammal

Jag och Snickaren har ju under våra tio år tillsammans i stort sätt alltid haft något slags renoveringsprojekt igång här hemma. Så efter en sommar utan några större projekt känns det så skönt att vara igång igen. Allt känns liksom normalt då på något vis;)

Idag vaknas det en helt vanlig måndag för hela familjen här hemma vilket känns skönt. Barnen får gå tillbaks till skola och förskola efter en veckas höstlov vilket i sin tur innebär normala rutiner igen.

Men innan jag åker mot jobbet tänkte jag passa på att visa er två söta juldekorationer till rabatten eller i en kruka på balkongen, Spana in denna och denna.

Har själv ett par liknande som lyser så mysigt i mina rabatter under vinterhalvåret.

Nej nu måste jag bege mig! 

Önskar er en fin dag<3 

Kram Nathalie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.