Villa Sjöliden

En pappig kille och hudvård i världsklass!

Innehåller annonslänkar

Hej på er<3 

Söndag, och helgen börjar att lida mot sitt slut. Ibland undrar jag verkligen vart dessa helger tar vägen egentligen!?

Igår eftermiddag begav sig Snickaren iväg på galej tillsammans med sina hockeytränarkollegor, och jag och barnen hade laddat upp för myskväll. Dock blev det ganska så omysigt eftersom Milian bröt ihop TOTALT så fort Snickaren stängt igen dörren. Och när Milian bryter ihop för att sin pappa far iväg, då är det ren och skär ångest på lilla killen, vilket gör så fruktansvärt ont att se. Han gråter hysteriskt så att han skakar och vet inte vart han ska ta vägen.

Så här har det mer eller mindre sätt ut under snart åtta års tid, och det visar ingen tendens på att avta. Milian, har nämligen alltid, ända sedan han varit spädbarn varit hysteriskt pappig. Han har faktiskt aldrig haft en ”mammig” period om jag tänker efter.

Alicia, kan naturligtvis också gråta när någon av oss ska åka iväg, men absolut inte allt på detta ångestladdade sätt. Jobbigt är bara förnamnet, och framförallt för Milian.

Efter några timmar utan Snickaren hemma, så började allting lunga ner sig en aning. Vi gjorde i ordning tacos, kånkade ner en madrass och hade fredagsmys framför tv:n.

Tillslut kunde i alla fall dom små liven (och mamman) somna framför tv:n tills Snickaren var hemma igen.

Idag vaknade vi upp utvilade till en strålande morgon. Frukosten intogs framför en sprakande brasa i glasrummet pratandes om Snickarens kväll medan barnen byggde lego och pysslade med diverse saker.

Och plötsligt var ordningen återställd här hemma.

Efter en stund åkte Alicia iväg och lekte med en kompis medans Milian och Snickaren åkte iväg på annat håll. Själv blev jag kvar här hemma pysslandes med diverse tvätt och plockande.

Ibland är det verkligen skönt att bara vara hemma själv en stund och greja i sin ensamhet.

Idag tänker jag återigen tipsa er lite ingående om ett varumärke som är 100% vegansk och som tillverkas i Sverige i en miljövänlig fabrik och har grymma produkter till lika grymma priser.

1. Ett set av återfuktande glow-serum & lystergivande primer. 2. Ett set av veganska sminkborstar med högkvalitativt syntetiskt borsthår. 3. En intensivt återfuktande 24-timmarskräm som ger näring och skyddar dygnet runt. 4. En setting spray och primer som ger en matt finish och fixerar din makeup, samtidigt som den verkar återfuktande och minskar synligheten av porer.

En ny personlig favorit när det kommer till smink och hudvård! Ni kommer inte bli besvikna.

En annan sak som gör mig nyfiken är detta märke som man ser reklam för lite här och var Ett kollagenpulver som bidrar till fastare hy med färre synliga linjer, rynkor och celluliter. Kanske värt att prova?

Nej, nu ska jag bege mig ner i källaren för att hänga tvätt;)

Önskar er en fin eftermiddag/ kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.