Villa Sjöliden

Halloween och tips till farsdag…

Innehåller annonslänkar

God eftermiddag kära ni<3 

I morse vaknade jag av att Alicia stod vid sängkanten, fest klädd i sin guldiga jumpesuite, pärlhalsband och nyborstat hår och tyckte det var dags för mig att stiga upp.

Igår var nämligen jag och Snickaren i väg på ”räkfrossa” tillsammans med goda vänner medans min syster och hennes pojkvän var barnvakt åt barnen. Men det var inte bara… det vankades halloweenvandring i elljusspåret i vårat lilla samhälle som föräldraföreningen anordnat för barnen. En liten reflexslinga att följa med korvgrillning, lek och bus för baren som är utklädda.

Min lillasyster kom därför hem lite tidigare till oss och gjorde barnen redo för kvällens roligheter medan vi packade iordning kylväskan och diverse packning som skulle med.

Min lillasyster CajsaStina är verkligen en klippa när det kommer till barnen, ända sedan dom var små. Det är aldrig några problem, och hon är en helt fantastisk barnvakt som barnen fullkomligt ÄLSKAR! Hon har ett tålamod som få besitter och har kvar sitt barnasinne vilket verkligen är en bedrift. Hon är GULD VÄRD! Så även hennes pojkvän<3

Titta vad fina dom blev!

Minns själv när jag var liten och det var dags för halloween. Jag älskade att spöka ut mig och valde alltid att måla mig som vampyr!

När jag och Snickaren kom hem senare på kvällen möttes vi av denna söta syn. Tre slagna hjältar, vilket skvallrar om att kvällen varit intensiv, men bra.

Och idag får vi se vad dagen kommer att bjussa på. Vi har inget speciellt planerat förutom Snickaren som ska i väg på roligheter ikväll också. Jag och barnen har därför kvällen för oss själva och har laddat upp med en massa godis och annat gottigt!

Livet känns ändå ganska så fint<3

Och dagens tips till er tänkte jag skulle bli lite farsdagsinspiration till bra priser. För det är ju faktiskt bara två veckor kvar tills farsdag!

Vildmarksgrill (perfekt för vinterns alla grillstunder), Shower gel för mänMackgrill, Skäggvård med doft av tobak och vanilj, Gosig morgonrock i bomull, Stilren mössa, Supersnygg herrklocka, Mjuka chinos

Och för er tjejer vill jag visa er denna snygging!

Önskar er en härlig lördag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.