Villa Sjöliden

Vill ni veta en sak…. jag börjar lite smått att längta!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Igår när jag kom hem efter en rätt så lång dag på jobbet var det så himla skönt att bara glida ner bredvid barnen i soffan och pusta en stund medan Snickaren var i full gång med kvällsmaten.

Barnen hade firat Nallens dag på skolan och förskolan och verkade vara nöjda med dagen trots spöregn.

Idag är det istället dags för årets halloweenfirande på skolan och barnen har prydligt lagt fram årets outfits. Jag tycker det är så mysigt att dom har dessa temadagar som barnen får längta och se fram emot så mycket.

Måste ändå säga att skolan där barnen går, har en hel del temadagar året om vilket gör det extra roligt. Är det inte nallens dag, så är det hattparad eller liknande…

Efter maten var det dags för en lättare snabbstädning inför helgen. Eftersom jag har ett träningspass inbokat imorgon kväll, så finns inte tiden under morgondagen att få huset någorlunda anständigt inför kommande helg.

Vill ni veta en sak… jag börjar faktiskt lite smått att längta efter att plocka fram adventsbelysningen här hemma. Har faktiskt beställt hem dessa stjärnor (som jag tycker är så galet fina) till hallen i övervåningen. Och vill man ha en billigare variant som är snarlik hittar ni den här.

Jag som annars har känt noll längtan efter advent och jul börjar faktiskt längta… tänk att det kan svänga så fort. Kan det ha att göra med mörkret!? Förra veckan mådde jag nästan illa när någon nämnde att det snart är jul, och nu…. ja ni fattar!

När jag ändå var i farten och satt och kikade runt bland alla ljusstakar och julnyheter så hittade jag sååååå mycket andra fina saker. Bland annat dessa fina…

Bestickhållare i set om 4, Dekoration snögubbe, Julgransmatta (för att dölja den annars så fula julgransfoten) och dessutom på REA.

Sedan dessa vackra detaljer att placera under julgranen, och som lyser så vackert!

Nej, nu är det dags att ta tag i denna torsdag och bege sig mot jobbet! 

Önskar er en härlig dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.