Villa Sjöliden

Hur får man frukt på fikonträd och brist på förvaring…

Innehåller annonslänkar

Hej på er! 

Idag vaknar vi upp till en alldeles fantastisk morgon. Solen strålar in genom våra galet skitiga fönster, vilket påminner mig om att jag den kommande veckan måste ringa och boka fönsterputs.

Det kan ju vara fint om alla fönster är fina lagom till jul i alla fall!

Vi har ett hus med väldigt många fönster, så det är ganska så skönt att leja bort den sysslan till någon som gör det bättre och med ett bättre tempo än oss.

Kuddar, liknande byst, vas, blommor, ljusstakar, glaskupa, glasbord gammalt, bricka från ett gammalt brickbord

Idag ska vi ta tag i alla miljoner blomkrukor utomhus som måste i på vinterförvaring. Dom skulle behövts tagits in för ett par veckor sedan… men det är som det är, och bättre sent än aldrig. Olivträden får dock stå ute i några månader till, eftersom dom mår bra av några köldknäppar innan dom får sin vintervila. Dom tål i alla fall att stå utomhus i -3 grader. Blir det kallare är det dags att plocka in dom.

Visste ni att om ni har fikonträd hemma och vill få frukt på nästkommande säsong så är det viktigt att trädet står ljust och svalt. Helst mellan 2-5 grader. Jag fick säkert ett 20- tal, underbart söta och goda frukter på mitt fikonträd denna sommar.

Usch, jag börjar känna att min inre lista med en massa måsten här hemma fylls på mer och mer för varje dag som går. Inte ens sommarkläderna har rensats ut ur garderoben och ersatts av vinterkläderna. Allt hänger huller om buller och stressar mig enormt!

Även garderoben i hallen, med alla miljoner skor behöver få sig en rensning av både skor och jackor! Som jag nämnt tidigare, så lider detta hus av förvaringsbrist vilket är galet jobbigt.

Men, men… det är ett bekymmer som vi tar tag i undan för undan.

Idag tänkte jag visa er denna och denna som faller mig väldigt mycket i smaken. Älskar ju som ni vet klassiska och tidlösa plagg som går att använda både till vardags och till fest!

Men storfavoriten är nog ändå denna. HUR GALET SNYGG!?

Nej, dags att ta på sig varmt och gå ut i trädgården!

Önskar er en fin söndag<3 

Kram Nathalie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.