Villa Sjöliden

Dukning i höstskrud och superfynd!

Innehåller annonslänkar

Hej på er! 

Idag vaknar vi upp till en vacker men blåsig lördag. Snickaren är ute och jagar älg tillsammans med sitt jaktlag och Alicia blev hämtad av sin bonusmormor för att fara på lite roligheter. Alicia mår nu tack och lov bra förutom lite hosta, som säkert kommer sitta i ett bra tag. Själv är jag hemma tillsammans med min lilla sjukling Milian och har precis stekt en drös med pannkakor vilket han önskade sig till lunch. Milian mår tack och lov också bättre och febern sjunker lite mer för varje dag som går.

Annars har vi inget speciellt planerat idag, utan tar dagen som den kommer.

Idag tänkte jag därför passa på att visa er en höstdukning i lite mer murriga färger. Ni som har följt mig ett tag, vet ju att jag älskar att anpassa mina dukningar efter årstid. Något som jag också tycker om i mina dukningar är att plocka in lite smått och gått från naturen och då framförallt trädgården.

Här valde jag att plocka in en frostsliten murgröna tillsammans med rönnbär och några vindruvsklasar från trädgården.

Vilket plockar upp färgerna i både blombuketten och tygservetterna.

Porslinet är av märket mateus som ni kommer till här. Ett porslin som har några år på nacken, men som jag fortfarande älskar! Liknande tygservetter hittar ni till väldigt bra pris här. Perfekta även till juldukningen!

Vinglasen och tumblerglasen är även dom en stor favorit. Likaså tallriksunderläggen och kristallvasen!

Och dagens tips blir idag att spana in denna sida där man just nu kan fynda en massa fin heminredning tom måndag, Och jag har valt ut några riktigt fina fynd som jag verkligen tycker ni ska spana in. Vi börjar med denna som är en storfavorit och som används flitigt här hemma.

Även denna snygging är just nu på kampanjpris.

Önskar er en mycket fin lördag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.