Villa Sjöliden

Högkoncentrerad D- vitamin och en grymt snygg outfit!

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3 

Idag vaknar jag upp tillsammans med min hostiga små troll. Och vet ni… det känns äntligen som att bacillernas grepp om barnen börjar att släppa. Sakta men säkert… men det går i alla fall åt rätt håll. Alicia har varit bra mycket piggare från och med igår och Milian har inte lika hög feber idag. Halleluja på det!

Idag ska jag försöka städa av lite här hemma inför helgen. Jag kan säga att med två sjuka barn hemma en hel vecka blir det rätt så rörigt…. trots att dom i stort sätt bara legat i soffan. Hur kan det komma sig!?

 

Något som är härligt är att det i alla fall ser ut att bli en fin dag. Tänk att så fort solen visar sig så känns livet alltid en aning lättare.

På tal om att ljuset och solen gör att man mår bra, vill jag åter igen tipsa er ALLA om att införskaffa er D-vitamin inför dom kommande årstiderna som vi nu har framför oss.

Och som en forskare och läkare nämnde för ett par år sedan på nyhetsmorgon är det viktigt att välja en D- vitamin med rätt koncentration eftersom dom flesta som säljs via apoteken och på diverse butiker har alldeles för låg koncentration.

Du ska alltså leta efter D- vitamin som har 50 ug eller 5000 IE. Och under vinterhalvåret, kan man till och med ta 2 vitaminer om dagen trots att det oftast står 1 tablett om dagen som rekommenderad dos på förpackningarna.

Jag beställde själv hem ett förråd av vinterns D- vitamin igår eftersom jag under vintern blir så galet trött, tappar mer hår än vanligt och behöver stärka immunförsvaret. Och det där med att stärka immunförsvaret känns mer viktigt i år än någonsin med tanke på all handtvätt, handsprit och brist på umgänge med människor har varit ett faktum under nästan två års tid, vilket gjort att vi inte boostat immunförsvaret ett dugg och är extra känsliga för infektioner.

Ni har förslag och kan läsa på om några högkoncentrerade D- vitaminer här:

Holistic D- vitamin, Thorne D- vitamin, Din vitamin D

Och förutom detta viktiga ämne så tänkte jag idag visa er en riktigt snygg outfit som passar både till vardags och till fest.

Kappa, boots, blus, byxor

Hur fin outfit!? Klassisk och tuff på samma gång!

Och med koden 444410 har ni just nu 40%  på dyrast varan ink nästan alla märkesvaror, så pass på här!

Önskar er alla en fin fredag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.