Villa Sjöliden

Att mötas av denna syn…

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3 

Här hemma fortgår sjukstugan med våra små sjuklingar. Nu är det Milians tur att ligga däckad i 40 graders feber och hosta och Alicias feber har tack och lov gått ner en aning. Snickaren har nu tagit över vabbandet i ett par dagar, så jag kunde återgå till jobbet från och med igår, och när jag väl kom hem från jobbet vid 17 möttes jag av denna syn… små hjärtan<3

Nej, livet är inte lätt för dom små liven just nu!

I förrgår när jag var hemma med barnen ville Alicia passa på att göra en ansiktsmask som hon tjatat om bra länge. Som tur var så hittade jag enhörnings-ansiktsmasker på Dollarstore förra veckan och köpte med mig ett par stycken. Sagt och gjort… och vi fick ju absolut INTE glömma det viktigaste…. GURKBITARNA på ögonen.

Ja… vad säger man!? Snygg som få och stolt som en tupp låg hon där, blixt stilla medans gurkorna for kors och tvärs åt alla håll och kanter.

Efter detta stod hon bra länge och speglade sig samtidigt som hon beundrade sin lena hy;) Ibland blir man så full i skratt!

Idag blir mitt tips till er att spana in denna skönhet som gärna skulle få ta plats i min garderob.

Sedan vill jag slå ett slag för denna sida, där ni kan hitta en massa snygga fynd!

Nej nu måste jag bege mig mot dagens jobbpass!

Önskar er en fantastisk dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.