Villa Sjöliden

Vab, regn och en grym produkt!

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3 

Här kör vi på en Vab-dag återigen. Känns som att dessa inlägg inte handlar om så mycket annat än sjukdom just nu (FÖRLÅT för det) men det är tyvärr så livet ser ut just nu. Fruktansvärt tråkigt, men sant!

Nu har det varit Alicias tur att vara hemma sjuk med noll matlust och ont i magen. Som tur är inga mer symptom och vi hoppas det förblir så. Lilla stackaren!

Vi vaknade i alla fall upp till en väldigt grå och regnig morgon, och det ser inte bättre ut än att det ska ösa ner regn hela dagen lång, Så det verkar inte bättre än att vi kommer få spendera dagen inomhus och mysa.

Därför bjuder jag idag på en bild från helgen när solen fullkomligt strååålade in i huset.

I fönstren har jag bytt ut mina citronfikusträd mot dessa grymt verklighetstrogna olivträd som just nu finns på REA här.  Anledningen var för att citronfikusarna bytte ut sina blad mest hela tiden och skräpade ner något fruktansvärt mycket, vilket gjorde att jag helt enkelt tröttnade!

Idag tänker jag rekommendera en sjukt bra produkt som jag fick testa av min bästa kompis Sofie när vi var i Marbella tillsammans.

En produkt som får små fina hårstrån som ofta har en tendens att stå upp tex när man har tofs att lägga sig ner med hjälp av mascaraborsten. Så man slipper ha hårnålar i hela huvudet! Väldigt smidigt. Ni hittar den här inne.

Mitt andra tips är ett riktigt prisvärt och vackert fynd som jag VERKLIGEN tycker ni ska spana in eftersom det just nu är säsong för denna typ av produkt.

 

Önskar er en fin onsdag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.