Villa Sjöliden

Med lätta fötter…

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3 

ÄNTLIGEN är familjen här hemma på benen igen efter diverse sjukdomar. Ni förstår, jag har varit så galet rastlös här hemma att jag mer eller mindre har krupit på väggarna. JAG KLARAR INTE AV ATT VARA HEMMA MER NU!

Så det var med lätta fötter som jag trippade ner till köket när alarmet ringde i morse. För det ska bli galet skönt att återgå till jobb och rutiner igen, och jag hoppas det dröjer länge innan vi blir sjuka igen.

Men alltså, något som har varit helt fantastiskt denna helg är väl ändå vädret! Helt galet härligt, både lördag och söndag dessutom.

Under gårdagen, innan jag höll på att få ett redigt psykbryt här hemma med tanke på allt, plus att huset såg ut som ett bombnedslag bestämde jag mig för att åka hemifrån en sväng. Jag tog därför bilen och gasade iväg mot Kumla för ett besök hos Bruket Inredning, vilket var väldigt längesen sist. Alldeles för länge sedan uppenbarligen, för dom hade fyllt butiken med galet mycket fina saker.

Ja men ni ser ju!

Och så klar fick lite smått och gott följa med hem, som jag visar en annan dag.

Efter detta besök tog jag en tur till Blomsterlandet för inhandling av höstblommor till mina utekrukor på entrén här hemma innan det var dags att bege sig hemåt igen.

Väl hemma tog hela familjen en promenad i det härliga vädret.

Och till Alicias STORA glädje tog vi en glasspaus i våran bys lilla lekpark.

Japp, det blev ändå en fin söndag, trots att morgonen höll på att starta dåligt för min del. Tänk vad lite shopping och promenerande kan göra för humöret;)

Idag kära ni, tänkte jag visa er denna och denna eleganta skönhet. Så galet fina!

Nej nu måste jag bege mig mot jobbet!

Önskar er en fin måndag<3 

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.