Villa Sjöliden

Tanka D-vitamin och leopardsniglar!

Innehåller annonslänkar

Hej på er godingar<3 

Idag vaknade jag upp av att barnen kom in i sovrummet och tyckte att det var dags att gå upp. Snickaren hade precis åkt iväg tillsammans med några från sitt jaktlag för att bygga jakttorn inför kommande älgjakt.

Vi tog en lugn och skön frukost framför tv:n och njöt av att solen strålade in genom fönstren,.

.

Barnen har mestadels spenderat tiden lekandes och fiskandes utomhus i det fina vädret medans jag äntligen kom mig för att ta tag i jordgubbslandet här hemma. Jisses, vad mycket revor och bös som var tvunget att rensas bort.

Helt plötsligt fann jag en liten familj med Leopardsniglar som febrilt försökte gömma sig medans jag var i full gång med mitt rensande. Kul då dessa sniglar både är nyttiga för naturen och tydligen håller dom fruktade mördarsniglarna borta (vad jag har hört iaf).

Men visst är dom ganska stiliga ändå!?

När Snickaren kom hem hade han lånat med sig en röjsåg hem för att få en gnutta fason på vassen nere vid bryggan.

Så en hel del utomhustid har vi fått idag i det fina vädret vilket känns bra! Det känns mer eller mindre som att man får passa på att tanka så mycket D-vitamin som möjligt just nu inför kommande mörker.

Slutligen så har jag idag plockat ihop några gobitar på nyhetsfronten som jag tyckte var väldigt fina!

Klänning 1, klänning 2, klänning 3, klänning 4, tröja, topp

Och till alla män kan man just nu fynda upp till 50% på nästan ALLT här inne! Pass på!

Önskar er en fin lördag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Majo

  Jag läste någonstans där personen varnade för leopardsnigeln, att det bara är en skröna som typ bara går i Sverige att denna snigeln dödar den spanska varianten. Har själv leopardsnigeln och har låtit bli att döda den för skrönans skull och dom har förökat sig MASSOR och dom äter mina blommor precis som den spanska varianten och äter bara redan döda sniglar men det gör även den spanska snigeln så lycka till vad du än beslutar dig till.
  Jag hittar dom ofta på samma gömställen som den spanska snigeln är på utan att den dödar eller jagar bort dom.

  1. villasjoliden

   Hej och tack för ditt svar:)

   Då kanske det är så att man ska försöka göra sig av med dessa ändå. Nu har ju vi turen att inte ha problem med ”mördarsniglar” men
   det låter ju dumt att chansa på dessa skönheter ändå.

   Önskar dig en fin dag<3
   Kram Nathalie