Villa Sjöliden

Magsjuka och fredagsmys!

Innehåller annonslänkar

Hej på er! 

Usch, här kommer ett riktigt ångestinlägg från min sida:( Ja, som rubriken lyder, så verkar det inte bättre som att magsjukan är i huset nu. Som jag skev igår, fick jag hämta hem Milian från skolan eftersom han kräkts. Sedan var det lugnt resten av dagen, tills sent på eftermiddagen då det drog igång ordentligt. Lilla plutten!

Och magsjuka, som kan vara det absolut värsta som finns! Ber verkligen till högre makter att vi andra slipper undan, även om oddsen inte är jättehöga.

Vid dessa situationer är jag ytterst tacksam att jag nu gått DBT (dialektisk beteendeterapi). Att vara här och nu, och inte stressa upp mig. Och vet ni… hade detta varit för ett par år sedan hade jag just nu haft en sådan grym ångest som ej varit hanterbar.

Men nu har jag bara en lättare släng av ångest om jag tänker för mycket på det… så jag försöker påminna mig om att vara här och nu istället. Japp det funkar hyfsat bra, även om jag börjar klättra på väggarna.

Men nog talat om detta, för det är ändå en situation som jag inte kan göra någonting åt.

Idag mår i alla fall Milian bättre vilket känns bra!

Men något som är trevligt är att det är fredag idag! Snickaren slutar därmed tidigt från jobbet och fredagsmyset kan starta.

Vi kanske till och med startar fredagsmyset med att fortsätta med förra helgens bestyr som var att plocka in och börja vinterförvara alla utemöbler. Jag skulle även behöva göra i ordning köksträdgården inför vintern. Så som att klippa ner jordgubbsplantorna, dra upp allt som är överblommat och klippa ner hallonbuskarna som burit sommarens skörd.

Idag har jag i alla fall några fina helgtips till er som jag verkligen tycker att ni ska spana in!

Här inne har ni just nu 30% på ALLA möbler och gardiner.

Inne hos denna mode butik har ni i stort sätt 20% på ALLT!

För er som behöver uppdatera skönhetsförrådet har ni som är medlemmar 20% här inne.

Önskar er en fin fredag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.