Villa Sjöliden

DBT- avslutning och sjukdom!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Idag mår jag verkligen mycket bättre, vilket känns väldigt skönt. Kroppen och knoppens känns båda bra mycket piggare även om hostan håller i sig.

Ute är vädret ruskigt grått och skvallrar om att regnet snart kommer anlända. Till och med katten, som annars är mer ute än inne ligger hopkurad inne i fåtöljen, tröttare än någonsin.

Fick nyss åka och hämta hem barnen från skolan och förskolan eftersom Milian mådde dåligt och kräktes. Hoppas verkligen INTE att det är dags för någon form av magsjuka! Det pallar jag INTE! Så nu håller vi både tummar och tår för att det INTE är något smittsamt, utan något han ätit.

Något som ändå piggar upp denna dystra dag är förra helgens spretiga blombukett med sina maffiga hortensior som pryder matsalsbordet i glasrummet.

(tallriksunderlägg nu 30% rabatt, kristallvas, ljuslyktor 20% rabatt)

Idag är en liten speciell dag för mig. Det är nämligen så att min 33v långa DBT- utbildning/ terapi (Dialektisk beteendeterapi) avslutas. En utbildning som gett mig så otroligt mycket och stärkt mig som person. Den har gett mig verktyg att hantera jobbiga känslor som annars har varit svåra att hantera och fått mig att hitta en större acceptans angående den jag är.

Detta är en utbildning som inriktar sig till personer som lider av psykisk ohälsa och som man får gå via psykiatrin om dom anser att man behöver det. Men enligt mig och alla som går/gått denna terapi/ utbildning så skulle den vara nyttig för ALLA människor, Det bästa vore om den kunde ingå i gymnasiebildningen för att fånga upp barn och unga vuxna redan i tonåren, då man oftast utvecklar psykisk ohälsa.

En stor det som jag har tyckt varit väldigt hjälpsam för just mig i DBT:n är att lära sig att vara här och nu.

Men en sak som är säker är att jag lätt skulle kunna gå om utbildningen igen! För jag tror bara att man skulle lära sig mer och mer!

Nog talat om detta, för idag tänker jag rekommendera er att spana in denna hemsida som just nu har massa fina medlemserbjudanden!

Önskar er en fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.