Villa Sjöliden

Sprudlande energi!

innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Jag måste säga att det var riktigt roligt att komma tillbaks till jobbet igår. Jag kände mig fylld av sprudlande energi och ungefär ett ton lättare inombords än innan resan.

Och vet ni… när jag känner mig så här sprudlande inombords så känner jag mig så lyckligt lottad och en aning sentimental och tacksam över så mycket här i livet. Tacksam över att ha ett jobb med världens finaste kollegor som gör att dagarna går fort och lätt på jobbet, tacksam över att ha min lilla familj, bo i ett hus och att få ha hälsan i behåll. Ja, sådant som man ska vara tacksam för helt enkelt!

När jag kom hem från jobbet gjorde Snickaren iordning lite kvällsmat och sedan tog jag på mina träningskläder och drog ut och sprang min lilla runda, beredd på att det skulle gå väldigt tungt. Jag har ju knappt sprungit på en och en halv vecka. Men kors i taket, så gick det bättre än vad det någonsin förut gjort och jag var så lycklig när jag kom hem igen.

Nu ska ni för all del INTE få för er att jag är en riktig storlöpare. Nej, nej… jag har i stort sätt INTE tränat på 10 år och det kan jag meddela sätter sina spår. Just nu kämpar jag med att orka runt en 3 km runda, och idag var första gången jag näst intill sprang genom hela sträckan. Och för mig är det verkligen ETT GIGANTISKT framsteg! Faktiskt nästan ett Halleluja moment!

Frågar man Snickaren så är det definitivt ett Halleluja moment eftersom han har tjatat och väntat på att jag ska börja röra på mig i 10 års tid! Och jag vet inte om det bara är jag, men jag blir så anti om någon tjatar på mig om träning att det blir motsatt effekt. Då ska jag minsann INTE träna, eftersom jag HATAR att träna. HAHA! GALET, jag vet!

Och på tal om löpning eller träning, så skulle jag VERKLIGEN behöva några nya träningstights. Hittade dessa och blev grymt sugen på att klicka hem. Men även dessa skulle kunna vara ett hett alternativ.

Och slutligen måste jag visa er denna grymt fina modenyhet som jag blev galet kär i!

Nej nu måste jag bege mig mot jobbet!

Önskar er en mycket fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.