Villa Sjöliden

Redo att ta mig an hösten!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Nu är jag på svensk mark igen efter några välbehövliga dagar i Spanien. Lika skönt som det var att komma hem och pussa och krama på familjen, lika mycket längtar man tillbaks till värmen igen.

Men jag känner ändå någonstans att jag är redo för hösten nu när jag fick dessa 4 dagar i värmen.

På något vis känns det som att man mer eller mindre blev snuvad på nästan hela augusti månad här hemma, så det var skönt att få komma till värmen,

Liknande avlastningsbord, lampfot, lampskärm, staty

Men ärligt talat… bara detta att få vakna upp i sin egen säng är väl ändå magiskt. Borta bra, men hemma bäst är ett uttryck som passar mig väl.

Men jag ska dock erkänna att det var en aning tungt när alarmet ringde 05.20 i morse. Det var med tunga ögonlock och släpande steg som jag tillslut orkade ta mig upp ur sängen. Till och med katten verkade vara lite extra trött idag och sneglade på mig med trötta ögon när jag smög (släpade mig) förbi henne på fotändan av sängen.

Annars är det hon som springer ner som ett skott före mig i trappan på mornarna för att sedan sitta och vänta vid matskålen.

Men nog talat om det, för idag tänkte jag visa er lite nya höstplagg som inkommit hos webbshopparna.

Vi börjar med denna grymt snygga och smickrande klänning för att sedan hoppa vidare till dessa sjukt snygga byxor som jag mer än gärna skulle kunna tänka mig att bära nu i höst,

Nej nu ska jag bege mig mot jobbet!

Önskar er en fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.