Villa Sjöliden

Topp 5 restauranger i Marbella!

Innehåller annonslänkar

Hej på er! 

Efter att ha spenderat en underbar tid i Marbella med Cattis, som haft hus här sedan hon var liten kunde jag inte hålla mig från att dela hennes bästa tips på de mest fantastiska restaurangerna för alla tillfällen här i Marbella, Så oavsett om du åker med familjen, med din kärlek eller med bästa kompisarna kommer här de fem bästa restaurangerna i Marbella som ni bara måste testa!

Vi börjar med restaurang Occo som ligger i Puerto banús som är en Libanesisk restaurang där du äter dom mest fantastiska mezzes. som avnjuts i en riktig partymiljö. Är ni ute efter en riktigt härlig partykväll med grymt god mat så är detta stället för er!

(bild lånad från Occos instagram)

Nummer två på listan är en restaurang som man inte riktigt ligger märke till eftersom den ligger lite anonymt till Casa fernando i San pedro. Här kommer du hem till en genuint spansk villa, och avnjuter din middag i den fantastiskt fina trädgården fylld med blomster och mysig belysning. Underbar mat, såväl förrätter, fisk, kött samt andra smårätter. En toppenfin familjerestaurang där personalen ler lite snett åt barnen som plockar blommor fast man egentligen inte får.

Nummer tre på listan heter Meksian och är en fusionrestaurang mitt i hamnen i Puerto banós. Här möter du en spännande fusion mellan det mexikanska och asiatiska köket som får dina smaklökar att explodera. Spännande mat i kombination med galet gott kan inte annat än bli bra. Atmosfären här är fantastisk, för att inte prata om personalen. En kulinarisk upplevelse som du bör besöka!

(bild lånad från Meksians instagram)

Nummer fyra är en mer utav en fine dining restaurang vid namn Sea grill i Puente Romano. Så vill du ha en mer sofistikerad kväll, sätt på dig din finaste klänning och kostym och njut av förstklassig medelhavsmat medans du njuter av vågskvalpet.

(bild lånad från Sea grills instagram)

Sist men inte minst har vi en till synes enkel men fantastisk restaurang ,La bocana där du serveras fisk och skaldjursrätter av högsta kvalité. Här sitter man längst ut på kajen i Perto banús medans du kan underhålla dig med att snegla på dom spektakulära båtarna som åker in och ut från hamnen. Har du tur kan du även skymta en hoppandes delfin i solnedgången, Fantastisk personal och riktigt bra priser som passar alla.

Så med detta sagt, är ni på väg till Marbella eller befinner er där nere är ett besök på dessa restauranger ett måste. Ni kommer inte att bli besvikna!

Och så klart kommer här ett litet tips för er som gillar bubbel och champagne i glasen. Spana in dessa godingar som ni just nu hittar på REA. Hur fina är dom inte!?

Önskar er en riktigt härlig dag<3 

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.