Villa Sjöliden

Sista kvällen och Puerto banós!

Innehåller annonslänkar

God kväll kära ni<3 

Sista dagen här nere på Marbella har börjat att gå mot sitt slut, och jag är oerhört tacksam för denna weekend tillsammans med mina två vackra väninnor.

(Cattis vita och otroligt smickrande klänning kommer härifrån och Sofies fina skor även så)

(Sofies och min klänning är från detta märke)

Igår efter att ha strosat runt på en stor marknad som hålls varje lördag i Puerto Banós, tagit oss en liten shoppingtur och käkat den absolut godaste skaldjurspastan på La Bocana med utsikt över havet åkte vi hem och gjorde oss iordning. Vi skulle nämligen lite senare på kvällen åka tillbaks till just Puerto Banós för att ha en fördrink på en skylounge som ligger på Benabola hotell med utsikt över alla fina båtar samt det glittrande havet.

Efter ett glas vit sangria, bubbel och babbel strosade vi vidare mot restaurang Occo, som är en Libanesisk restaurang som övergår i ett grymt partyställe senare på kvällen.

 Jag som i vanliga fall inte alls är ett jätte fan av just Libanesisk mat måste ändå verkligen rekommendera detta ställe, som med största sannolikhet fått mig att ändra min uppfattning om just Libanesisk mat,  DET VAR SÅ GALET GOTT! Som allt vi ätit höär nere dessa dagar!

Idag passade vi på att njuta en sista dag på stranden här nere på en Beach Club som var väldigt trevlig och hette La sala by the sea. Kan även rekommendera er detta ställe med OTROLIGT trevlig och tillmötesgående personal. Även denna ligger i Puerto Banós.

Men vilka underbara dagar vi haft här nere, trots den tragiska branden som tyvärr fortfarande rasar uppe i bergen. Som tur är verkar den nu vara under mer kontrollerade former trots att flygplan och helikoptrar flyger fram och tillbaka hej vilt!

Men något jag verkligen kan konstatera är att HIT måste jag åka fler gånger!

.

Och idag vill jag tipsa om att det är sista dagen att använda sin värdecheck (om ni inte redan har gjort det) här inne.

Och inne hos Jotex har ni endast idag 30% på hela din order +20% på alla röda priser. Och just därför ska jag visa er vad jag ska beställa (kanske inte det mest roliga), men dessa är verkligen de bästa jag haft, och då är det ju dumt att inte rekommendera dessa!

Och som reminder så vill jag även påminna er om att Ellos har 40% på dyraste varan (gäller nästan alla brands) med kod 445512 tom 14/9. Spana bara in detta galet SNYGGA plagg!

Önskar er en mycket fin söndag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.