Villa Sjöliden

Att steppa upp ett snäpp!

Innehåller annonslänkar

Hej på er godingar<3 

Nu är äntligen dom senaste dagarnas bloggstrul över, och länkarna i dom senaste inläggen ska visa er till rätt sak. Halleluja moment på det! Det finns nog inget mer frustrerande än när tekniken inte fungerar som den ska.

Tack vare er underbara läsare kunde jag uppmärksamma problemet och göra någonting åt det. Ni är bara bäst<3

Igår gick det knappt att komma ur sängen för min del. Det var helt galet var trött jag var! Ögonlocken kändes som att dom vägde flera kilo styck och då ska vi inte tala om resten av kroppen;) Kvällen innan hade jag inte somnat förrän efter midnatt, och ringer då klockan 05.20 för att påminna om att det är dags att gå upp så är det nog inte så konstigt att öronen var som kryss.

Med anledning av detta var resten av dagen rätt så tungrodd… på jobbet kändes det som att dagens aldrig skulle ta slut. Så igår kväll efter kvällen löprunda så kan jag säga att jag somnade gott.

Och förresten, ni hörde rätt… LÖPRUNDA! Vad är det som händer!? Tänker ni säkert? Och stundtals tänker jag också så… men så är det. Nu har det äntligen blivit dags att ta sig i kragen och steppa upp ett snäpp, vilket jag behövt göra dom senaste 10 åren. Men med småbarn i huset och ett enormt hat för träning över lag… så har det inte blivit av.

Men den senaste 1.5 veckan har det alltså hänt något. Varannan dag har jag varit ute och sprungit en runda på ca 3 km och på det en nyttig kost. Heja Heja skriker hela min kropp och mitt inre som näst intill gått in i chock av denna plötsliga förändring. Nu hoppas jag kunna hålla i detta och kanske till och med göra det till en rutin. HEJA MIG!

Idag vaknar vi upp till ett riktigt stormigt ruskväder. Regnet piskar mot fönsterrutorna medans vinden viner. HUA!

Med tanke på det tänker jag idag rekommendera er att spana in denna gobit! Perfekt när lite kyligare dagar sveper in!

Och detta fina it-plagg för hösten skulle jag verkligen vilja ha hängandes i min garderob!

Nu måste jag kila iväg mot jobbet!

Önskar er en fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.