Villa Sjöliden

Jag försöker därför att stanna upp…

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3

Idag vaknar vi upp till ytterligare en vacker morgon. Solen kämpar sig upp genom en vit dimma som skvallrar om att det varit en kylig natt i natt. Fåglarna kvittrar intensivt ut sin morgonsång samtidigt som en vindbris letar sig försiktigt in genom det vidöppna fönstret och får mig att vakna till liv. Tänk om alla morgnar kunde vara så fantastiskt fina. Jag försöker därför att stanna upp… stanna upp i tiden och njuta ordentligt för en sekund.

” A beautiful day begins with a beautiful mindset”

Idag är det dags att ta sig an veckans tisdag… men hallå!? Var det inte nyss tisdag? Dagarna springer iväg fortare än vad jag hade räknar med, vilket både är skönt och vemodigt. Jag försöker lugnt och sansat intala mig själv att njuta av dessa fina sommardagar så gott det går och ha en förhoppning om att vi kommer få uppleva en varm och vacker höst i år.

På något vis blir inte vinterhalvåret så lång om just hösten blir solig och vacker. Då kan i alla fall jag  hantera vintermånaderna bra mycket bättre än om sep, okt och nov är grått och regnig.

Idag efter jobbet ska vi åka och titta på Milian som har fotbollsmatch mot sin kusins lag nere vid fotbollsplanen. Eftersom det verkar bli en minst lika fin dag idag som igår blir det förhoppningsvis så att fikakorgen kommer medtas för att kunna sitta och avnjutas i kvällssolen.

Idag tänkte jag passa på att visa er några fina modenyheter.

Vi börjar med dessa eleganta byxor som skulle vara väldigt fina att kombinera med denna fina topp i höst.

Och ni måste även spana in denna GRYMT fina kjol som jag verkligen föll pladask för! Och glöm inte att med kod 445507 har ni 33% rabatt på dyraste märkesvaran här inne.

För det manliga könet trillar det in galet mycket fina nyheter här inne som jag just nu och spanar igenom. Vi har ju nämligen en Snickare här i huset som snart fyller år;)

Nej, dags att ta tag i denna dag! 

Önskar er en riktigt fin dag<3 

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Agnethe

  Kollar din blogg varje dag. Tycker jättemycket om allt du skriver o visar. Men två dagar tillbaka har det blivit något fel. Varje gång du länkat till något kommer bara bilden från HM upp med rottingbrickan.

  1. villasjoliden

   Tack snälla du för feedback gällande länkarna<3 detta är nu löst tack vare dig!
   Önskar dig en fin kväll<3 kram