Villa Sjöliden

Koko Loko och att försöka vara här och nu…

Innehåller annonslänkar

Hej på er godingar<3 

Här hemma vaknar vi idag upp till en blåsig och kall morgon med tunga regnmoln som seglar snabbt över himlen. Idag tror jag minsann att hela familjen är minst lika trött som vädret utomhus.

Barnen ligger fortfarande med pyjamas på i tv-soffan och själv har jag strandat i glasrummet hopkurad under en mysig pläd. Ibland får man ha sådana sega dagar, och jag tror faktiskt att det  är rätt så nyttigt också.

Dock börjar jag sakna att ligga i en solsäng och bara njuta av sol och värme.

Jag börjar faktiskt känna en liten inre stress om att sommaren börjar ta slut och att det snart är dags för jobb igen. Och här blir jag lite trött på mig själv och försöker ta hjälp av min DBT- utbildning (Dialektisk beteendeterapi) om att fokusera på att leva i nuet. Men ibland är det lättare sagt än gjort… det är liksom liiiite lättare att vara här och nu när solen skiner och värmen gör att man inte kan göra annat än att njuta;) Håller ni med?

Igår kväll när jag gick min lilla vattningsrunda runt om i trädgården upptäckte jag till min stora förtjusning att min (för i år) nyplanterade Koko Loko ros äntligen slagit ut några av sina många knoppar.

Och vet ni… den är precis lika vacker som jag förväntat mig att den skulle vara med sin kolabruna/ smutsrosa/ beiga ton.

Kolla in denna skönhet!

Hoppas verkligen att denna vackra hybridros kommer förgylla våran trädgård i många år framöver!

Detta är faktiskt den första typ av ros som jag planterat i våran trädgård. Jag har liksom inte känt något behov av att ha just rosbuskar… men efter att ha sett bilder på denna, så kände jag att det var dags!

Men nog talat om det, för idag tänker jag rekommendera er att spana in denna kategori som det just nu är upp till 70% rabatt på.

Sedan är denna kategori med en massa REA också helt klart värd att spana in!

Önskar er en fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.