Villa Sjöliden

När dagarna flyter ihop…

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Oj vad dagarna flyter ihop just nu… Skulle någon fråga mig vilken veckodag det är så skulle jag inte ha en aning tror jag. Ganska så skönt ändå… och ett gott tecken att man verkligen slappnar av.

Igår eftermiddag fick vi besök här hemma av min kusin och hennes lilla familj. Efter några glas sangria och lite smått och gott vid poolkanten tog vi cyklarna hem till min pappa och hans C och fortsatte där tills det helt plötsligt var mitt i natten. Från att temperaturen under dagen varit runt 30 grader så var det bara 13 när vi skulle cykla hemåt igen. Fy sjutton vad kallt det var!

Och i morse ringde alarmet redan klockan 8.00 här hemma. Eftersom det blev sent på kvällen var det ganska så trögt att komma upp. Snickaren sov vidare så jag smög upp i min ensamhet (barnen spenderade natten hos sin farmor och farfar) åt en snabb frukost och packade ihop lite matsäck och badkläder.

Idag var det nämligen dags att åka iväg till norra Vätterns skärgård och njuta av dom solvarma klipporna och det brusande vågskvalpet igen, Men idag var det bara jag och C som fick åka till vårat lilla paradis.

Dock blev det inte så mycket till vågskvalp eftersom det i stort sätt var totalt vindstilla. Utan istället fick man hoppa i plurret var och varannan minut för att svalka sin solvarma och svettiga kropp. Helt galet varmt!

Men en lång och fin dag fick vi på vårat favvoställe, vilket kändes väldigt bra!

Nu är jag nyss hemkommen till mitt galna crew igen, och det är minst sagt två trötta små älsklingar som gjort aktiviteter på löpande band tillsammans med sin farmor och farfar. Det är verkligen det bästa… det finns verkligen inga som tröttar ut barnen så mycket som deras farmor och farfar;)

Idag mina vänner kommer jag ge er ett SÅ BRA TIPS på ett par så snygga och sköna byxor! Nämligen dessa. Det är sådana där byxor som man i stort sätt kan bosätta sig i och som passar till ALLT!

Och till männen tycker jag ni ska spana in denna snygging. Från ett märke som värnar om en djur och miljövänligfilosofi och som är perfekt till hösten eller småkalla sensommarkvällar. Och dessutom på en väldigt fin REA!

 

Önskar er en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. villasjoliden

   Hej Lena!
   Jag fick gå ner en storlek då jag upplevde dom en aning stora:)
   Önskar dig en fin dag<3
   Kram Nathalie