Villa Sjöliden

Världens bästa solskyddsfaktor!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Här hemma vaknar vi upp till en solig, men betydligt svalare morgon, vilket inte gör någonting alls. Redan under gårdagen blev det svalare, vilket gjorde att man kunde vädra ur huset innan läggdags. SÅ SKÖNT! Man sover så mycket bättre när det är svalt under natten.

Här hemma har mitt älskade Baliparasoll, som har väldigt många år på nacken fått tagit plats vid solsängarna. Det blev så himla fint!

I eftermiddag ska hela familjen ta en tur till min farmor och farfar och ha en pizzakväll ute på deras altan. Snickaren ska hjälpa dom med några små projekt på huset och barnen ska få komma och plocka vinbär från vinbärsbuskarna som har blivit lite av en mysig sommartradition.

Imorgon är det även fullt upp då med eftersom Milian har utmanat några kompisar till oss i en fisketävling vilket han ser väldigt mycket fram emot.

Idag vill jag tipsa er om VÄLDENS bästa solskyddsfaktor. Och varför är den världens bästa tänker ni?

Dels kommer den i en härlig mousse som räcker läääänge, den kladdar inte, den sitter heeela dagen trots en massa bad och lek, produkterna är hypoallergen, vilket gör att den är skonsam för huden och hjälper till att motverka solekem. Men framförallt,,,, DEN GÖR SITT JOBB!

Kommer så väl ihåg när vi var till Cypern för ett par år sedan. Då kom det fram en massa folk dagligen och frågade vad vi använde för solskydd till våra barn, eftersom dom aldrig brände sig, och eftersom dom inte såg att vi smörjde barnen kontinuerligt.

Med andra ord kan jag varmt rekommendera hela deras solskyddsfaktor serie som ni kommer till här. Och just nu är det bra rabatt!

Önskar er en riktigt fin dag<3

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.