Villa Sjöliden

Paradiset och några favoriter!

Innehåller annonslänkar

Hej på er! 

Idag vaknade vi upp till en mulen och lite blåsig dag här hemma, vilket faktiskt känns väldigt skönt! Det där med en mellandag är faktiskt ganska så skönt ibland. Dock sprack det upp och blev superduper varmt nu på eftermiddagen… så en halv vilodag från solens värmande strålar;)

Igår var jag och barnen som sagt till ett litet smultronställe och badade klippbad. Det var första gången jag åkte dit själv med barnen, och jag var lite smånervös hur detta skulle gå. Men döm om min förvåning… inte ett gnäll eller tjafs på hela dagen, och dom lekte och roade sig fint hela dagen.

Milian roade sig till största delen av dagen med att håva småfisk och när Alicia inte var med honom så lekte hon med sin små barbiedockor i små vattenfyllda sprickor i berget. Annars så badade vi förfullt, och barnen simmade mellan små stenar ute i vattnet,

Paradiset!

Idag var vi däremot sega och svårstartade här hemma. Jag har mest koncentrerat mig på städning och handling inför kvällen då vi ska fira in semestern tillsammans med familj och goda vänner,

För idag går ÄNTLIGEN våran älskade Snickare på semester tillsammans med oss… och det måste ju helt enkelt firas;)

Och idag mina vänner så vill jag rekommendera er ett riktigt REA fynd, nämligen denna.  Från att vara billig, till ruskigt billig!

Sist men inte minst vill jag visa er dessa snyggingar som jag helt har snöat in på! Visst ser dom sköna ut!?

Några andra favoriter hittar ni här nedanför

klänning, örhängen, klänning, solglasögon, linneskjorta, skor

Önskar er en fin sommarkväll<3 

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.