Villa Sjöliden

Lång och seg…

Innehåller annonslänkar

God morgon fina ni<3 

Ojoj vilken lång och seg tisdag gårdagen bjöd på. Morgonen började så fint med en försovning, vilket innebar en stress utan dess like! Sämsta sättet att börja en dag på måste väl ändå vara försovning!?

Dock hann jag stämpla in på jobbet precis på minuten vilket ändå kändes skönt!

På förmiddagen blev det ett litet avbrott i arbetspasset då jag och en kollega åkte och tog vår första vaccinspruta, vilket känns väldigt bra!

Väl hemma slog tröttheten till med råge, och det kändes som att kroppen var så trött så benen inte ens bar mig. Stupade därför ner i soffan i pergolan och somnade nästan direkt. Tror vaccinet var lite boven i dramat där.

Och vet ni… i helgen ska det tydligen regna som det ser ut nu. Kors i taket så känns det faktiskt en aning skönt med tanke på att jag har en hel del saker inomhus som jag skulle behöva ta tag i.

När vädret har varit så otroligt fint som på sista tiden så släpper jag i stort sätt allt inomhus och fokuserar istället på utomhusmiljön, eftersom vi i stort sätt bara spenderar tiden hemma utomhus.

Och idag är det sista dagen på Juni månad, vilket känns ganska så konstigt. Det var ju Maj månad nyss!? Känns som att Juni månad bara svischade förbi…

Men nog talat om detta, för idag tänkte jag rekommendera er att spana in några väldigt fina plagg som jag letat på dagen till ära.

Vi börjar med detta fantastiskt vackra och somriga plagg. Även denna är riktigt snygg och skulle gärna få ta plats i min garderob. Så snygga att styla med till exempel denna skönhet.

Och det bästa av allt är att alla dessa plagg är det just nu 20% rabatt på (sista dagen idag). Så skynda att fynda! 

Nej nu måste jag bege mig mot dagens arbetspass!

Önskar er en riktigt fin onsdag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.