Villa Sjöliden

Viktigt att stanna upp och njuta av stunden!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Igår efter dagens arbetspass åkte jag raka vägen och hämtade barnen för att sedan åka hem och hoppa i poolen. Både jag och barnen behövde svalka ner oss ordentligt efter dagens hetta,

Och vilken otroligt fin kväll det blev med kvällsmat som intogs här ute i gassande sol medans det enda som hördes var fåglarna som kvittrade och kornas råmande från andra sidan sjön. .

Efter mat och bad tyckte Milian att vi, hela familjen kunde följa med ner på bryggan och göra honom sällskap medan han metade.

Milian står nu mer oftast själv nere vid bryggan eftersom han har lärt sig att hantera spöt, och degen själv. Även fiskarna vet han hur han ska göra för att skaka i dom i vattnet igen. Detta är väldigt skönt eftersom vi innan har fått sprungit skytte trafik mellan huset och bryggan så fort betet försvunnit på kroken eller om han fick upp en fisk (vilket händer väldigt ofta).

Alicia, som även hon följde med oss alla ner till bryggan är måttligt intresserad av själva fisket, utan roar dig med att kladda med degen, leka med maskarna eller greja med fiskarna.

Även vårat lilla nytillskott fick göra ett premiärbesök på bryggan och nosa på en och en annan fisk, vilket hon inte alls var speciellt intresserad av.

Selma som nu är 15-16 veckor gammal, får en så länge bara följa med ut i koppel för att sakta vänja sig vid tomten för att senare kunna springa lös och jaga möss och vattensork.

Alltså oj vad jag älskar dessa sommarkvällar tillsammans med familjen. Det gör en lycklig ända in i själen! Och jag vet (och har fått lära mig) att det just är vid dessa tillfällen det är viktigt att verkligen stanna upp och vara här och nu. Insupa varenda liten doft, ljud och ljus. För ärligt talat… hur bra är vi människor egentligen på att stanna upp och njuta ordentligt… även om vi tror att vi gör det…?

Vi behöver stunder som dessa att plocka fram den där gråa novemberdagen eller mörka och kalla februaridagen. Det låter kanske flummigt, men för att orka med dagens stressade samhälle, så tror jag det är extra viktigt att verkligen försöka fokusera på stunder som får en och må bra och verkligen insupa känslan, Bara stanna upp och reflektera över doften av sommar och hur allt liv i naturen bara lever ut till max just nu.

Och idag vill jag börja med att visa er denna lilla detalj. Och nu ser jag framför mig hur ni tänker ”vad sjutton ska hon med denna till”. Men jag är ute efter någon typ av pryl, liknande denna som jag skulle sätta upp som en liten detalj ute på våran bod. Ett enkelt litet blickfång som gör att det händer något på den vita väggen. I detta fall skulle jag spraya den svart.

Vill också rekommendera er att kika in här då det just nu är 20% på ALLT!

Nej nu måste jag kila mot jobbet! 

Önskar er en riktigt fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.