Villa Sjöliden

Äntligen fredag!!

innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

ÄNTLIGEN FREDAG och bara några timmar kvar tills helgen är kommen! Så galet SKÖNT!

Hela denna vecka har känts ganska så konstig med tanke på att jag i måndags blev hemskickad från jobbet eftersom en anhörig som jag träffat i helgen visade sig vara covid-19 positiv. Så hem och isolera sig tills provsvaret kom och visade sig vara negativt. Tillbaks till jobbet på onsdagen, vilket visade sig bli en dag då allt som kunde strula gjorde det.

Igår fick jag åka och testa mig igen (för säkerhetsskull) mot covid-19 då det gått fem dagar sedan jag varit i kontakt med sjuklingen, men kunde som tur var åka tillbaks till jobbet igen. Efter det var det den sista träffen med DBT- gänget innan sommaruppehåll. Och vet ni… vi kunde äntligen träffas ordentligt (utomhus) och slippa köra utbildningen digitalt! Wooho!

Och idag vaknar jag upp innan alla andra här hemma eftersom jag ska befinna mig på jobbet lite tidigare idag. Värmen är redan ett faktum trots öppna fönster i sovrummet och fåglarna kvittrar i munnen på varandra och skvallrar om att det kommer att bli en varm och fin dag idag, HÄRLIGT!

Ni kan tro att jag kommer åka direkt hem och spendera eftermiddagen och kvällen här när jobbdagen är över!

Nu känns det ordentligt i både kropp och knopp att semestern börjar att närma sig. Allting går på halvfart och man längtar så man håller på att spricka efter att bara lunka runt i trädgården och ta dagarna som dom kommer.

Och vet ni, idag vill jag visa er två plagg som jag tycker är så himla fina, nämligen denna och denna. Älskar färgen som kommer vara så galet snygg mot en solkysst hy i sommar!

Önskar er en superfin fredag<3 

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.