Villa Sjöliden

Agapanthus som trivs och lycka för mig!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Livet har verkligen sina goda stunder ibland. Igår efter jobbet var en sådan stund då hela familjen var utomhus och grejade med olika saker men ändå var tillsammans. Det är verkligen lycka för mig<3

Jag passade i vanlig ordning på att ta min vattningsrunda runt trädgården och gå och klämma och känna på alla växter och odlingar medans Snickaren roade sig med att hävda ut gräsfrö på olika ställen på tomten och barnen badade (naturligtvis med uppsikt av oss).

Titta på mina övervintrade Agapathus (afrikansk liljor) som nu äntligen fått en massa knoppar trots omplantering. Just afrikans lilja är lite kinkig med omplantering eftersom dom vill ha riktigt trångt i krukan dom sitter i. Så om man planterar om dom i en för stor kruka med en ”för kompakt jord” kan det bli så att man bara gynnar bladtillväxten och att blomman inte utvecklar några av sina vackra blommor.

Jag gjorde så att jag valde att blanda urnjord tillsammans med sandlådesand och såg till att det inte blev mer än en fingerbredd mellan det befintliga rotsystemet och den nya krukans kant, vilket verkade gå hem.

Älskar mina avlastningsbord i plåt som får agera piedestaler i rabatten och gör att det blir väldigt effektfullt.

Liknande piedestaler och avlastningsbord hittar ni här, här och här.

Annars så var gårdagen på jobbet ganska så snurrig… ni vet när allting som kan strula strular. Därför blev det nog lite extra avkopplande och uppskattat att bara gå runt i lugn och ro och pula i trädgården. Återhämtning!

Misstänker att både idag och imorgon kommer bli rätt så tung då temperaturerna kommer slå i taket utomhus vilket i sin tur gör att det blir galet varmt i fabriken jag jobbar i… hua! Tur att det i alla fall finns resorb att tillgå;)

Idag tänkte jag visa er två riktigt fina sommar och framförallt midsommarplagg, som jag är riktigt sugen att klicka hem till midsommar.

Spana in denna och denna… HUR FINA!?

Nej nu är det dags att bege sig mot jobbet! 

Önskar er en riktigt fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.