Villa Sjöliden

En tungstartad dag och mot studentfirande nr 1!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Igår var en riktigt tungstartad dag på jobbet. Jag hade inte sovit många timmar när alarmet väckte oss här hemma. Jag var så galet varm hela natten, trots öppna fönster och att temperaturen sjönk utomhus. Misstänker att det hade att göra med den närmaste olidliga värmen som vi just nu behöver stå ut med på jobbet om dagarna. Jag hade därför en otroligt jobbig huvudvärk hela dagen, trots resorb och en hel del vätska!

Idag hoppas jag att jag i alla fall att jag slipper huvudvärken eftersom jag i alla fall fått sovit hyfsat bra i natt. Det bästa av allt är att jag slutar lunch för att snabbt åka hem och hämta barnen, göra oss i ordning och åka och fira min lillasyster CajsaStina som tar studenten.

Helt galet, att min fina lillasyster tar studenten när det känns som att hon nyss var 10 år! Vad hände!? Hoppas verkligen att denna dagen blir bättre än väntat för dig (trots att det inte blir något traditionellt firande) .nu när du äntligen ska ta det STORA klivet in i vuxenlivet och allt vad det innebär <3

Vädret verkar i alla fall bli fantastiskt fint dagen till ära vilket känns himla kul! Och om man tittar på väderappen så ser det ut att vara fint minst tio dagar framåt!

Inte mig emot, då det på fredag är dags för ytterligare en student för min andra älskade syster<3

Och så kommer det så klart att bli en hel del häng här ute!

Ända tills mörkret lägger sig och det är dags att krypa till sängs.

Och idag kära ni vill jag tipsa er om denna och dessa snyggingar.

Sist men inte minst vill jag tipsa er om denna grymt fina inredningsprodukt som ni just ni hittar på rea. VILL HA!!!

Önskar er en fin onsdag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.