Villa Sjöliden

Regn regn och lite mer regn!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Ojoj vilket regnväder vi haft hos oss i över ett dygn nu. Helt galet! På gatan blinkar varningslampan för nivåvakten i avloppet och har gjort i ett dygn utan att kommunen varit ute, vilket alltid är oroväckande. Snickaren for iväg nästa direkt när vi alla kommit hem för att hyra en extra dräneringspump ifall våran lägger av (kan säga att den går konstant). Läste att det skulle komma lika mycket regn detta dygn som det normalt sätt gör på en hel månad.

Så igår blev det att mysa inomhus medan regnet smattrade på fönsterrutorna.

Här om dagen råkade Milian slå sönder min orkidékruka, så jag var tvungen att införskaffa mig en ny. Valet föll på denna goding vilket jag blev väldigt nöjd med!

Och ni kanske undrar hur det går med vårat lilla nytillskott här hemma? Det går över förväntan och hon är så duktig och springer efter oss vart vi än ska. Kommer som ett skott när vi ropar hennes namn, sover hela nätterna tätt intill oss, och busar runt på kvällarna varvat med lite powernaps.

Våran lilla prinsessa! <3

Och i eftermiddag står DBT på schemat igen. Nu är det inte många gånger kvar innan denna 33 veckor långa utbildning nått sitt slut vilket känns väldigt märkligt!

Slutligen vill jag idag visa er denna vara som jag själv tänkte köpa hem några stycken av. Perfekt både till stranden och vid poolen!

Önskar er en fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.