Villa Sjöliden

Att längta efter att få spendera tid i pergolan!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Oj vilken lugn dag det blev här hemma under gårdagen. Regnet smattrade mot fönsterrutorna i stort sätt hela dagen vilket iof var ganska så bra eftersom jag fick tummen ur och rensade ut alla vinterkläder ut min garderob. Detta är något som har hängt över mig under några veckor nu, vilket gör det extra skönt när det äntligen är gjort!

Sedan, när det blev ett litet kort uppehåll i allt regnande passade jag på att springa ut till växthuset för att plantera ut mina tomatplantor. På köpet var jag tvungen att städa ur växthuset eftersom jag var tvungen att göra plats åt tomaterna. Win Win!

Och idag går vi in i en ny vecka, med en hyfsad energi ändå. Lilla Selma ska få vara själv under dagen, vilket ska bli spännande att se hur det går.

Himmel vad jag börjar längta efter att få spendera kvällarna utomhus i pergolan nu… när man kan tända lite ljus, krypa ner under en filt och bara ligga och småprata.

Men nästa vecka verkar ändå värmen vara på ingång som det ser ut nu… hoppas, hoppas!

Och idag vill jag tipsa er om denna goding som ni ser på bilderna ovan. Ett riktigt kap!

Önskar er en riktigt fin måndag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Så fint ni har det 🌺Undrar vad den fina rottingfotöljen med vita kuddar kommer ifrån? Tack snälla 🤗

  1. villasjoliden

   Hej Johanna!
   Tack snälla du<3
   Fåtöljen är inköpt på Bauhaus 🙂
   Önskar dig en fin kväll<3
   Kram Nathalie