Villa Sjöliden

Att tänka ”rum” och dekoration!

Innehåller annonslänkar

God förmiddag bästa ni<3 

Idag vaknar vi upp till en, inte riktigt lika varm dag som igår… alltså vad hände? Snacka om att man inte riktigt hänger med i vädersvängarna. Ena dagen är det morgonfrost och kyliga vindar medans det andra dagen är 30 grader med sol varvat med åska. Något jag vet är i alla fall att det känns oerhört skönt att värmen äntligen kom.

Gårdagens värme gjorde i alla fall att björkarna slog ut sina blad, så nu skymtas små gröna musöron, vilket är en fröjd för ögat!

När barnen kom hem från förskolan tog dom och Snickaren årets första dopp i poolen som hade kommit upp i hela 16 grader brrrrr! Men dom var nöjda och glada vilket var huvudsaken.

Idag känns det för min del något bättre i ryggen/ nacken. Dock inte bra, men skönt att det ändå sakteligen går åt rätt håll.

Något som min rygg i alla fall tillät under gårdagen var att måla om min Buddha, som annars varit vit. Liknande hittar ni till bra pris här. Liknande korgar här.

Något som är minst lika viktigt ute som inne är att tänka detaljer! Vare sig det är en balkong, uteplats eller stor altan. Är det ett större utrymme bör man tänka på att dela in området i olika rum. Ställ ihop krukor i olika storlekar, små dekorativa ting att vila ögonen på eller varför inte ett porlande vattenspel.

Och på tal om dekorativa saker, så hittade jag denna kollektion som är perfekt till just uteplatsen. Älskar dessa eleganta som är lika perfekta att använda för barnen.

Önskar er en fin tisdag<3  

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.