Efter en lång och skön helg… – Villa Sjöliden
Advertisements
villasjoliden

Villa Sjöliden

Efter en lång och skön helg…

innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Tisdag morgon, och tillbaks till vardagen igen efter en lång och skön helg. Eftersom barnens skola och förskola hade stängt idag, var jag hemma med barnen.

I helgen har det blivit en hel del gjort här hemma. Vi har fått ner potatisen i jorden, skolat om alla tomatplantor, sått sallad, morötter, salladslök mm. Träffat goda vänner och bara haft det allmänt fint!

Att påta och greja i växthuset och mina odlingsbäddar, kan vara det mest avslappnade jag vet! Där och då tappar jag tid och rum helt och hållet, vilket i sin tur är väldigt skönt!

Det har blivit något av en tradition att påta i landet och få ner det mesta i jorden den 1a maj!

I söndags kväll åkte jag och barnen en tur in till Askersund för att köpa med oss pizza hem. Och det var en sådan ljummen och fin kväll att man fick riktiga sommarvibbar. Här försöker barnen kika om det är en önskefontän och om det ligger några mynt på fontänens botten,

En egenkomponerad planka med dovhjortsentrecote avnjöts tillsammans med goda vänner. Alltså, detta var nästan för gott!

Och idag vaknade jag grymt tidigt… typ vid klockan 06 redan, vilket inte alls är likt mig. Smög försiktigt upp ur sängen, i hopp om att inte väcka barnen. Sagt och gjort så landade jag nere i soffan istället och TOKSOMNADE så galet skönt! Där låg jag och snarkade tills barnen vaknade vid 7.30. Kors i taket!

Sedan var det bara att ta tag i morgonen eftersom barnen skulle i väg och klippa sig vid 10 snåret.

Efter att klippningen var avklarad satte vi oss i bilen och körde mot denna butiken. Jag hade nämligen fått ett glädjande sms om att denna produkt äntligen fanns att hämta upp! Som jag längtat!

Nej, nu måste jag kila iväg mot jobbet! 

Önskar er en riktigt fin tisdag<3 

Kram Nathalie

 

Advertisements
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.