Villa Sjöliden

En stilla morgon…

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Äntligen är halva jobbveckan gjord, vilket känns grymt bra! Både måndag och tisdag har ändå rullat på väldigt bra, och jag håller tummarna på att det ska fortsätta så. Förra veckan var nämligen en ganska så tung vecka, med långa dagar och mycket som snurrade i huvudet.

Och idag vaknar jag upp till en stilla morgon utanför fönstret. Fåglarna kvittrar och måsarna skriar och en härlig känsla bubblar inom mig, Jag blickar snabbt över till andra sidan sängen där min ena skatt ligger och susar fullt omedveten om att alarmet just skrålat ut sin hemska melodi på högsta volym. En våg av tacksamhet sköljer över mig när jag synar min lilla skapelse som ligger tvärs över dubbelsängen.

Tänk att allt ändå kunde bli så bra… att livet helt plötsligt gav mig allt jag någonsin drömt om. Från att vid 20 års ålder inte kunna se en framtid, till att helt plötsligt vara rädd att missa något som framtiden har att erbjuda. Ja, så knasigt är det… men ändå väldigt fint på något sätt, och framför allt ett bevis på att en människa klarar mer än vad man tror.

Såg just nu att dom vackra ljusstakarna från Newport är bland deras midseason sale och nedsatta 50%, och det bästa är att dom även kommit in i fler storlekar. Ni hittar dom här!

Idag tänkte jag rekommendera er att spana in denna och denna (20%) som tillsammans utgör en väldigt stilig och tidlös outfit! Även detta skulle vara riktigt snyggt till!

Och på tal om mid season sale så har ni en grym sådan här inne!

Nej nu måste jag kila mot jobbet!

Önskar er en fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Peggy

  Hej, du har och gör så fint. Tänkte höra med dig hur du hanterar dina Vidjehortensior Anna Belle på vintern. Täcker du dem med någonting, klarar de vintern bra. Ha en fin dag. Kram

  1. villasjoliden

   Tusen tack snälla du<3
   Jag gör ingenting med mina vidjehortensior på vintern. Jag låter blomklasarna torka och sitta kvar, och på våren
   klipper jag bort klasarna. Mina har alltid klarat vintern fint. Bor i zon 3.
   önskar dig en fin kväll<3
   Kram Nathalie