Villa Sjöliden

Fredag och behov av återhämtning!

Innehåller annonslänkar till

Mio, Bubbleroom & Ellos

God morgon kära ni<3 

Här hemma vaknade vi igår upp till ett vinterlandskap igen. Snön fortsatte att vräka ner under hela dagen vilket gjorde att jag, för en gångs skull kände en enorm tacksamhet att jobba inuti en industrilokal med väldigt få fönster. När jobbdagen var över, hade snöstormen slutat och solen hade kämpat sig igenom de tunga snömolnen och motat bort dom.

Och idag är det äntligen fredag igen, en väldigt efterlängtad sådan i vanlig ordning. Denna veckan har verkligen varit tung både psykiskt och fysisk och min kropp skriker bokstavligt talat efter vila. Ibland kan jag faktiskt nästan känna att jag skulle vilja ta några dagar ledigt, boka in mig ensam på något hotell och bara få vila. Bara fokusera på återhämtning utan några måsten!

Jag kommer så väl ihåg när jag var 20 år och backpackade med en kompis i Asien i 4 månader. Sista månaden skildes vi åt eftersom hon skulle möta upp sina föräldrar i norra Thailand och gå på bröllop, och jag valde då att fortsätta resa på egen hand.

Den månaden var otroligt stärkande och nyttig… bara det här att få bestämma helt själv hur dagarna skulle se ut, var något av en befriande känsla. Att gå upp på morgonen, besöka sin favorit restaurang vid strandkanten för en långdragen frukost och blicka ut över det turkosa vattnet fick hela själen att må bra, Boka in sig på massage en gång dagligen och hänga på stranden med kritvit sand mellan tårna gav en känsla av att uppskatta livet lite extra. Det blev verkligen en själslig återhämtning utan dess like, och ett av dom finaste minnena jag har från den resan.

 

Idag mina vänner, har jag ett ganska så speciellt tips att komma med till er. Nämligen denna produkt som ni hittar hos Mio! Detta använder jag på mina solsängsdynor och även på vissa ytterkläder som behöver skyddas lite extra! Bästa grejen! Och just nu halva priset för medlemmar, så pass på!

Igår när det ändå var 20% på hela siten  inne hos Bubbleroom, passade jag på att beställa hem detta söta plagg och dessa fantastiskt fina shorts till sommaren. Älskar färgen!

Även inne hos Ellos trillar det in galet fina nyheter dagligen och får mitt ”villhöver” konto att växa sig större och större!

Önskar er en riktigt fin fredag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.