Villa Sjöliden

Det här men att tassa upp på morgonen…

Innehåller annonslänkar till

Bubbleroom & Ellos

God morgon bästa ni<3

Alltså det här med att tassa upp på morgonen innan resten av familjen vaknat är så fridfullt! Speciellt när solen försöker kämpa sig upp och kicka igång dagen.

Denna utsikt tröttnar jag aldrig på! Vi har i år bott i huset i 8 år, och jag kan ofta komma på mig själv att stå och förundras av hur vackert det är.

Och nu har nästa ordentliga vårtecken kommit, och det är fiskmåsarna. Att öppna ytterdörren och höra detta skriande får mig bara att längta ännu mer efter sommaren.

Ja, som ni kanske förstår, är jag till skillnad från många andra inte en ”fiskmåshatare”, utan njuter av deras läte som skickar tankarna tillbaks till barndomen när man hälsade på mormor och morfar nere i Hunnebostrand, där dom hyrde stuga på somrarna.

Idag efter jobbet är det dags att besöka My Browbar och fixa till böjen på fransarna med lite lashlift, vilket ska bli oerhört skönt! Efter varje gång jag gjort ett besök hos Sofie och fått fransarna fixade så tänker jag för mig själv hur bra man mår av att unna sig lite vardagslyx ibland.

Idag, kära ni tycker jag att ni ska ta och spana in denna nyhet från (Bubbleroom) som både är lika perfekt till vardags som till fest, och sedan är det SJUKT bra pris!

Sedan måste jag bara visa er vad jag precis klickade hem…. en sådan galet snygg bikini (Ellos) till sommaren! Jag är lite av en bikini nörd, och måste alltid beställa minst en ny bikini varje säsong. Underbar färg!

Önskar er en fin tisdag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.