Villa Sjöliden

Lycklig ända in i själen!

Innehåller annonslänkar till

Bubbleroom och CarlofCarl

God morgon bästa ni<3 

Sitter i soffan tillsammans med familjen och intar morgonens frukost och samtidigt njuter av hur huset badar i solljus.

Utanför altandörren som står lite på glänt skriar fiskmåsarna något hysteriskt och hintar om att sommaren inte är långt borta.

Vilket väder denna helg har bjudit på! Man blir ju lycklig ända in i själen… så lycklig att jag igår åkte till våran lokala trädgårdshandel (Rönne trädgård) och köpte en massa kryddor som sedan planterades ut i växthuset.

Dock kommer dom få bo under en fiberduk till en början, bara för att vara på den säkra sidan. Men kolla vilka fina praktexemplar av kryddor!

Efter att ha grejat med lite olika saker i trädgården, så åkte hela familjen in till Askersund där vi så klart tog ett stopp vid hamnen och glassbodarna. Årets första Askersundsglass smakade riktigt gott och gav en riktig försmak av vad som komma skall…. sommar och sol!

Efter detta tog vi en promenad längs ett glittrade Vättern och kollade på alla fina hus där trädgårdarna fullkomligt drunknade i skilla, vitsippor och gulsippor!

Vi stannade en sväng vid en lekplats, så barnen fick trötta ut sig en aning innan vi åkte hemåt igen.

Sådana här underbara vårdagar vill man bara spara i minnet när dom där mörka vinterdagarna kommer på besök.

Idag ska vi skjutsa iväg Milian på utomhuskalas i grannbyn, och jag misstänker att vi andra kommer spendera större delen av dagen utomhus i det fina vädret.

Och idag kära ni, blir mina rekommendationer att spana in denna klänning och denna klänning! (Bubbleroom)

Och för männen har det kommit in sjukt mycket fina saker här inne! Tycker dessa skor (CarlofCarl) är sjukt snygga, men misstänker att jag aldrig skulle få Snickaren att ta på sig sådana;) Dom är liksom för stiliga för hans tycke och smak… suck!

Nej, nu ska vi försöka ta tag i dagen här hemma.

Önskar er en fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.